tirsdag 17. februar 2009

Pensjonist tilværelse


Jeg opplevde i dag å nærmest bli mobbet av en kunde som nettopp hadde blitt pensjonist. Hun hadde regelmessig vinklubb med venninnene sine og var fryktelig fornøyd med tilværelsen sin. Det var veldig godt å kunne møtes i tolv tiden på formiddagen og drikke vin og skravle til sent på kvelden. Noe vi ungdommen IKKE kunne gjøre, siden vi måtte jobbe eller være på skole. Hun kunne bruke tiden sin på å pusle rundt, handle og reise masse. Så pensjonist tilværelsen høres egentlig ikke så ille ut altså, blir kanskje godt å ikke ha stort ansvar lengre enn seg selv og virkelig kunne gjøre det man vil mens man får pensjonsutbetaling? Det er ihvertfall godt å virkelig få bekreftet at livet ikke er over selv om man passerer 67 år!!

2 kommentarer:

Mr.Nice sa...

Det er ikke alle som har det så godt som henne. Er ikke alle som har venner når de er gamle (oddsen for at vennene dine dør blir kjempestor) og det blir ikke akkurat lettere å finne folk med samme interessene. For ikke å snakke om at pensjonen ikke alltid er noe å skryte av... Fritid får du nok av, men de fleste bruker den på å sitte hjemme og løse kryssord og se på tv og sutre over hvor kjipt alt er. Også er det den derre helsa... Det er kanskje gøy et par år slik som med arbeidsledighet.

Du er ung, har en lysende fremtid og fine pupper, gled deg over det istedet for den kommende pensjonisttilværelsen. *suss*

Pink Addiction sa...

Hihi, det var mest for morro skyld dette da:P Var bare gøy å se noen som var så veldig positiv innstilt:)

Jeg gleder meg over dagene som er og i tidlig framtid jeg, det funker best det:) Gleder man seg for mye til alt fremtiden har, så glemmer man å få glede seg over det som skjer nå..

NUSS!